Boklansering: TheHenHouseWorld

The HenHouseWorld. Författaren Ulf Egestrand, som idag bor i Korea, har över 40 års erfarenhet från högt uppsatta poster i finansbranschen, bl a på SEB, Scania och Saab Group. Boken vänder sig till dig som vill lära dig mer om, och förstå, vilka mekanismer som styr finansmarknaden och vilket ansvar och vilka möjligheter du själv har när det gäller att ta kontroll över din ekonomi. Såväl privat som i företagssammanhang. Boken är uppbyggd i ett antal ”lektioner” där läsaren får ta del av Ulfs långa kunskap och erfarenhet på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Jag kan varmt rekommendera TheHenHouseWorld till dig som vill ta större ansvar för din egen ekonomiska situation – din pension, banklån, fonder, aktier etc.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *