Workshop med Vretaslingans styrelse

Wondercom har återigen fått förtroendet att hålla i en workshop med Vretaslingans styrelse. Temat för dagen var affärsutveckling. Intressant dag och spännande fortsättning när Vretaslingan nu tar nästa steg.

Vretaslingan är en 3,3 kilometer lång konstsnöbana av absolut högsta kvalitet, med dubbla skidspår och bra belysning. På Vretaslngan får man bra skidföre, från den första köldknäppen i november-december fram till mars-april. Vid Vretaslingan finns även omklädningsrum, duschar och husvagnsplatser med el samt stugor med övernattningsmöjligheter. Övriga skidspår på golfbanan prepareras som vanligt vid snötillgång. Skidlekplats för barnen finns i anslutning till spåren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *